26.12.05



Å bo med utsikt til en spøkelses-skyskraper og Ground Zero
setter en spesiell stemning og energi.

Dette var Softtags utsikt fra der han bodde under hans opphold i New York. Bak den svarte spøkelsesskraperen ligger Ground Zero. På venstre side kan en se en del av hølet. Det var en skrekk blandet fryd. Rein terapi. Hvem ble vel ikke satt ut da World Trade Center ble rammet av flyene? Å se denne utsikten hver morgen ga styrke! Den beste måte å bekjempe frykten på er å se den rett inn i hvitøyet!

Da flyene braste inn i tårnene, falt det samtidig en masse millioner dollar over eiendoms- giaganten Larry Silverstein.

Han inngikk noen måneder før en leiekontrakt på 99 år, og forsikret de samtidig mot terror. Hvorfor inngikk han denne leieavtalen når tårnene hadde så mange feil og mangler? Det var planer om å rive dem med kontrollert sprengning, men dette ble stoppet fordi tårnene var fulle av asbest. Følger en disse tankene til sin ende havner en midt i smørøyet av konspirasjonsteorier. Noe som kan være interessant, som fenomen. En ting er sikkert, og det er at et tredje mindre bygg på WTC området ble rivd med kontrollert sprengning samme dag under infernoet. Dette har Silverstein selv innrømmet. Se lenke> [wmv download]

God jul og godt nytt år!


Softtag

15.12.05



Softtags writing in New York er dokumentert på denne linken BH. Takk til BH for filmopptaket. Her kan du se Softtags gave til Kineserne i China Town. Et dikt tagget med kritt på en passende vegg.

Far inside
under the stars
of the mind
flaps a
half witted
chicken.


See you around.

Softtag

10.12.05

Rapport fra første kveld i New York. Postet 12. des.

(Den lovte rapporten fra søndag den 11. des kunne ikke fullføres da metropolrusinfernoet tok fullstendig overhånd.)

Softtag bobler over av inspirasjon! NEW YORK hit the spot! Softtag har vært våken i 25 timer, og har smakt en liten bit av det store eple. Passkontrollen pa JFK var spent avslappet. Med en humoristisk passkontrollør. Softtag tok tog og taxi fra flyplassen til Manhattan og ble godt mottat av sin gode venn. Taxisjaforen kræsja nesten i ground zero for han tok til venstre til riktig adresse Softtag kan i skrivende stund kikke ut a vinduet og få et glimt av det store hølet. Etter sterk kaffe og en dusj dro Softtag og venn og spiste shusi., og drakk varm sake. Mye her som minner om Oslo, en må ut og røyke og utestedene stenger klokka fire! Can u fukcing belive that!? Hovedstaden i verden og land of the free har regler som minner en om gammel kommunisme!

Takk til miss Neuman who gave me a good time. Jeg skal hilse til en bekjent av henne i Kristiansand. Hun kunne noen gloser norsk, takk skal du ha, vil du være med til sengs, og sjekk han typen. Takk til uteligger mr King som var velmenende og prøvde og guide Softtag til after hours rnb and Hip Hop dancing. Han hadde en en Henneseyflaske med piss som han hold seg varm med i kulda.

12. des. I dag har Softtag vært på Guggenheim museumet og sett kunst, gått tur i Sentral Park,.. hvor han så ekorn! kjøpt julegaver, spist nudelsuppe på Thailandsk restaurant, drukket wiskey og vært på strippebar. Seint i går kveld havna Softtag ved en gigantisk feiltakelse på den mest absurde nattklubben han noen gang har satt sine bein innenfor. Denne nattklubben var hangout for harry svarte bolehomser. Bak bardisken ble det vist homseporno. Svart mann suger svart pikk. Softtag fikk sjokk og og forlot plassen fort som faen.

Take care.

Will be continued...

8.12.05

Beat Up the Poor!

Hey poor!
You dont have to be poor.

Baudelaire is here.

He will kick your ass
to the heavens.
Where you can hang out
with the real stars.

Softtag

5.12.05



Metropolrusinferno.

Softtag lider av akutt skrivesperre. Derfor drar han til New York for å skaffe ny inspirasjon. Det finnes ikke noe mer absurd sted på denne jorda en NYC. Som dere veit elsker Softtag det absurde. Der skal han i gammel beatstil kaste innpå høypotente midler, vandre gatelangs å tagge med bløtt (les; kritt) for å gjøre det absurde enda mer absurd. Følg med, det kommer en levende situasjonsbeskrivelse fra metropolrusinfernoet søndag den 11 desember på denne bloggen.

Hva annet kan en individualistisk sosialdemokratisk softtager med skrivesperre gjøre en å bombe metropolen med absurde dikt? Softtag skal i i hvert fall ikke stå i lang kø og kjøpe billett for å kikke ned i et høl i bakken (-ground zero) selv hvor absurd det nå en gang er.


Softtag