6.1.06



Å. Det nye året kom med et smell!

Med kræsjlanding midt i hverdagsvirkeligheten. Når romjuls og nyttårs bakrusen endelig har gitt seg kommer ei ny helg. Det er like greit å hoppe over helga å sette inn hverdagsgiret. Alle og enhver trenger en hverdagsvirkelighetskorrigering. Ikke minst Kristin Halvorsen.

Boikott av Israel! Hva er det du mener? Er det du som har sagt det? Eller er ordene blitt lagt i munnen på deg? Det er riktig nok Sv politikk, men dette henger ikke på greip i regjering! Litt dårlig timing også kanskje? Nå når grisen Ariel Sharon ligger og kaver med griselabbene sine for å overleve. Norge tjener ikke noe på å føre sånn politikk. De eneste som taper på dette er
Norge.

Hvis vi vil ha noen som helst innflytelse i konflikten mellom Israel og Palestina er det lurest å holde seg mest mulig nøytral. En konfliktløser må ha tillit fra begge parter i en konflikt. Dette undergraver tilliten hos Israel. Dessuten brygger det opp til en real maktkamp der nede, og da har ikke boikott av Israel noen som helst ønsket effekt på opinionen der.

Vil du allikevel ha en blanding fakta og fiksjon. Les Matias Falbakkens "Snort Stories"

Softtag

No comments: