17.11.05


Den gangen Softtag kom på kant med norges mest "provoserende" kunstner; Bjarne Melgaard.


Ja, denne historien er sann. Kors på halsen. Det var den sommeren da Softtag bomba hele byen med softtags og kom i riksmediene. Av en eller annen grunn la vår kjære og forhatte kunstner Bjarne Meelgard merke til taggene som ble tagget over alt. Også på ytterveggen og dassen til UKS hvor det var grafitti utstilling. (For dem som ikke alerede veit det så er en softtag en tagg/tekst på en vegg med kritt.)

En ukes tid etter dette stuntet på en ellers så vanlig arbeidsdag fikk undertegnende en telefon på jobb med et spørsmål om hva Softtag mente med diktet:

Langt inn under
stjernene
flakser
ei halvtomset
høne.

Vel, det betyr at det finnes noe skrøpelig og komisk inne i oss sier Softag til vedkommende.
"Jeg synes du skal fjerne det diktet fra den veggen", sier han videre.
"Den har allerede regnet bort", sier Softtag. "Så farvel."
Etter dette kom det flere telefoner fra samme kant, men under forskjellig navn.

En av telefonene blir tatt av Softtags sjef. "Jeg vil prate med ham tagger`n", sier vedkommende. Softtag sier da at han ikke er interresert i å prate med telefonterroristen. Sjefen sier videre at en anmeldelse vil bli sendt hvis ikke han slutter å ringe.

Hvordan veit Softtag at det er Bjarne Melgaard som ringte tenker sikkert du. Det fant han ut ved å følge en utrolig treffende magefølelse. Etter å ha sjekket hos telenor, finner Softtag ut at nummeret terroristen ringer fra er et u-oppsporbart internt nummer. Men, Softtag veit råd og ringer ei venninne og spør om hun ikke kan ringe nummeret å spøre etter Bjarne Melgaard.

Hvem dukket opp i andre enden? Vår kjære og forhatte Bjarne Melgaard
Da Softtag skal spise sin lunsj blir det satt over en telefon til lunsjrommet, da utgir han seg for å være Tidemann fra Gyldendal forlag. "Ja, ha ha.., sier du det?" "Bjarne Melgaard du er gjennomskuet", sier Softtag.


Softtag

1 comment:

Softtag said...

Det var hyggelig skorpio.