26.11.05


Var det et tilfelle av crime passionnel?

Softtag hadde en kjæreste som han bodde sammen med. De hadde mange venner som de gikk på byen med. Noen av disse vennene var homser. Blant annet et homsepar. Det ble til tider festet veldig hardt. Etter en periode med for mye fest ble en av homsene forvirret. Han forlot sin kjæreste etter at høyere makter hadde sagt til ham at homoseksualitet er synd. Han forelsket seg i Softtags kjæreste, og ville ikke la henne være i fred.

Selv etter å bli avvist flere ganger fra hennes side ga han seg ikke. En dag kuliminerte det. Han ringte hjem til oss å spurte etter henne. Softtag sier at hun ikke er hjemme, som var sannheten. Softtag sier videre at han ikke ville at dette skulle ende i en katastrofe. "Nei da", sier han. "Få snakke med Vera." (Herved kaller vi henne Vera.) "Vera er på jobb." Softtag skjønner da at beileren ville oppsøke henne på jobb. Softtag drar da rett ned hvor hun jobber og ser den gale beileren stå foran oppgangen til et kontorbygg med en dyr bukett med blomster i hendene.

"Dette fører ikke noen steder." "Skjønner du ikke det?" Sier Softtag.
Han er ikke til å snakke til. Han går inn i kontorbygget, som var feil bygg. Softtag går da inn i riktig kontorbygg rett ved siden av, og får vite at hun er på oppdrag på et annet sted i byen.

Softtag drar sporenstreks ditt og snakker med Vera. Vi skjønner at han vil dukke opp der også. Noe han gjorde. Han krever å få snakke med Vera. Softtag gir dem en muilighet til å komme til forståelse om at dette ikke går. Han sier at han vil ta henne med til Paris og han går ned på kne med blomstene i hevet i lufta. Da bryter Softtag inn og prøver å snakke beileren til fornuft, men fornuft biter ikke på ham. Det kommer til håndgemeng. Softtag får dyttet ham unna. Vera og Softtag løper da vekk fra stedet. Beileren løper etter. Vi bodde heldigvis ikke så langt unna. Så vi får låst oss inn, og låser dørene.

Da starter beileren med time etter time lang dørklokketerror. Til slutt må Softtag kutte linja til dørklokka, og han ringer til politiet for å få ham fjerna fra stedet. Mot kvelden dukker han utrolig nok opp igjen og begynner på banke på vinduene. Leiligheten lå på gateplan. Han kommer seg inn i oppgangen og blir sittende i timesvis i oppgangen. På morgenkvisten går han.

På formiddagen går Vera ut for å møte ei venninne for å handle. Beileren dukker seinere opp.
Han sparker opp porten til gården med et jævla brak. Et brak etter står han inne i leiligheten og roper av full hals etter Vera! Softtag blir da ute av denne verden forbanna og slår den gale beileren ned. Han blir liggende på gulvet og hvese. Med hjelp fra gode naboer får Softtag lempet han ut på gata.

Tro det eller ei, noen minutter og to brak seinere står han igjen i leiligheten å roper på Vera. Stakkars mann fikk da en omgang med tåregass og slag, og ble hentet av politiet. "Nå har du plaget oss nok," sier Softtag. "Her har du har du katastrofen din!" Politiet kjørte ham vekk. Han drar til sin familie. Etter noen dager går hans mor ut i hagen for å si at middagen er ferdig, da er han sporløst forsvunnet.


Softtag




2 comments:

lotten said...

Hjelp, det er vel ikke Softtag som har gravd ned den gale beileren i en eller annen hage!!:O

Softtag said...

Hmm.. hemmeligheten går i graven med meg, he he.